Kesätöihin Hydrolinelle 2021

Haluatko olla osa tehokasta porukkaa ja työskennellä modernissa tehdasympäristössä?
Innostutko teknologiateollisuuden tuotannon tehtävistä ja kaipaat kokemusta alalta?
Mikäli vastasit kyllä, katso tältä sivulta avoimet kesätyöpaikkamme kesälle 2021!
 HITSAUS | KONEISTUS | ESIKOKOONPANO | KOKOONPANO | TOIMIHENKILÖTEHTÄVÄT
HITSAUS

Koska työskentelemme teollisuudessa ja metallin parissa, on hitsaus oleellinen osa tehtaamme arkea. Työllistämme ison porukan hitsauksen rautaisia ammattilaisia. Haluatko sinä kartuttaa kokemustasi hitsauksen työtehtävissä vaativienkin sovellusten tarpeisiin?

Hydraulisylintereitä käytetään äärimmäisissä olosuhteissa sekä turvallisuuskriittisissä sovelluksissa. Voit lukea hydraulisylintereiden käyttökohteista muun muassa tästä blogitekstistämme.

Oletko sinä tulevaisuuden hitsauksen ammattilainen? Haluatko olla avainasemassa varmistamassa asiakkaidemme laitteiden toimivuuden sekä loppukäyttäjän huolettoman työnteon? Haluatko omalla panoksellasi tarjota parasta laatua maailman johtaville konevalmistajille, kuten Hiabille, Cargotecille, Valtralle ja John Deerelle?

Mikäli vastasit kyllä, käy täyttämässä hakemus täällä!
KONEISTUS

Koska Vuorelan tehtaallamme oleellisena osana tuotteiden valmistusprosessia on myös oma osavalmistuksemme, haemme kesätyöhön myös koneistuksesta kiinnostuneita henkilöitä! Tehtaallamme koneistamme sylintereihin mm. ohjaimia, varren silmiä sekä mäntiä.

Tiedätkö, mistä kaikista osista hydraulisylinteri muodostuu? Voit lukea aiheesta muun muassa tästä blogitekstistämme.

Asiantunteva ja laadukas koneistus varmistaa tuotteidemme toimivuuden sekä turvallisuuden. Laadukkaat osat syntyvät asiantuntijoidemme käsissä. Palvelemme ja valmistamme tuotteita maailman johtaville kone- ja laitevalmistajille, kuten Sandvikille, HMF:lle, Epirocille ja Ponsselle. Haluatko olla osa osana turvaamassa heidän laitteidensa laadun?

Mikäli vastasit kyllä, käy täyttämässä hakemus täällä!
ESIKOKOONPANO

Ennen varsinaista kokoonpanoprosessia, täytyy varmistaa, että hydraulisylinterin varsipaketti on asiantuntevasti ja oikein kasattu. Oletko jo aiheen asiantuntija vai haluatko lähteä harjoittelemaan?

Voit myös tutustua hydraulisylinterin kokoonpanoprosessiin lukemalla tämän blogitekstimme aiheesta.

Esikokoonpanovaiheessa liitetään mahdollisuuksien mukaan kaikki osat toisiinsa kiinni, jonka jälkeen valmiit kokonaisuudet sitten kasataan ja testataan kokoonpanossa. Haluatko sinä olla osana varmistamassa ja turvaamassa tuotteidemme laadun sekä varmistaa maailman johtavien kone- ja laitevalmistajien tuotteiden toimivuuden?

Mikäli vastasit kyllä, käy täyttämässä hakemus täällä!
KOKOONPANO

Tiedätkö, kuinka hydraulisylinterin kokoonpano tapahtuu? Vaikka et vielä olisi aiheen asiantuntija, ei huolta! Mikäli olet halukas oppimaan ja sinua kiinnostaa kesätyö Suomen johtavan hydraulisylinterivalmistajan tehtaalla kokoonpanotehtävissä, olet oikeassa paikassa!

Voit myös tutustua hydraulisylinterin kokoonpanoprosessiin lukemalla tämän blogitekstimme aiheesta.

Hydraulisylinterin oikeanlainen kokoonpano varmistaa asiakkaamme lopputuotteen laadun sekä laitteen loppukäyttäjän huolettoman työnteon. Me palvelemme maailman johtavia laite- ja konevalmistajia, kuten Ponssea, Normetia, John Deereä sekä Sandvikia. Haluatko sinä olla osana turvaamassa heidän laitteidensa laadun?

Mikäli vastasit kyllä, käy täyttämässä hakemus täällä!
KESÄTYÖT TOIMIHENKILÖTEHTÄVISSÄ

Meillä on tarjolla avoimia tehtäviä myös toimihenkilötehtävissä! Toimihenkilötehtäviin otamme hakemuksia vastaan mm. HR:n, taloushallinnon, tilauskeskuksen sekä oston tehtäviin. Jätä siis rohkeasti hakemusta ja kerro, mitkä toimihenkilötehtävät sinua kiinnostavat!

Haluatko kasvattaa ammattitaitoasi kansainvälisessä valmistavassa yrityksessä ja tutusta sen päivittäisiin toimiin? Onko suunnitelmissasi kasvaa alan ammattilaiseksi ja kaipaat kokemusta alalata?

Follow us in social media for more interesting content!